top of page

Collabeerbox 3.0

DSC_0025.png

Beschrijving

6 Brouwerijen - 17 verschillende bieren - 24 flessen met plezier

Dit is DE Collaborative Beer Box om te ontdekken wat er nog niet bekend is in de Brussels Craft Beer Scene.

U vindt de volgende brouwerijen en bieren in dit prachtige 24-pack.

 

*Het aandeel van elk bier in de doos kan variëren afhankelijk van de voorraad van elke brouwerij.

BEERSTORMING

BREW#28 – GMGK – Belgian Ale – 6 % Alc/ 20 IBU/ 10 EBC

Een blondine gebrouwen met citroenschillen en combaublaadjes om het een goede frisheid en een citroenachtig tintje te geven. Het is ook gebrouwen met witte thee om het zacht te maken en het een lichte fruitige kant te geven. Een koel bier, met de kleuren van de zomer die uw dorst op elk moment zullen lessen.

BREW#105 – NORDIC HOPSTER – Juicy Session IPA – 5% Alc/ 25 IBU/ 10 EBC

This IPA Session brewed with two American hops develops a slightly refreshing bitterness as well as a hoppy side with notes of citrus and grapefruit. A beer that will awaken your palate.

BREW#327 – PAM’LA – Grapefruit Pale Ale – 6,5% Alc / 38 IBU / 25 EBC

Deze IPA Sessie gebrouwen met twee Amerikaanse hopsoorten ontwikkelt een licht verfrissende bitterheid en een hoppige kant met tonen van citrus en grapefruit. Een biertje dat je gehemelte zal doen ontwaken.

BREWKSEL

SANSHO – New Wave Blonde – 6% / 25 IBU

Knapperig blond gebrouwen met groene Sechuanpeper en Timutpeper wat het een citrussmaak en een licht pikante kant geeft. Het mondgevoel is licht en gaat gepaard met een zeer lichte bitterheid.

SPLASH – Milkshake IPA – 6% / 40 IBU

Splash is een fruitig en romig bier dat gebrouwen wordt met een grote hoeveelheid mango en perzik en hop. Het heeft een duidelijke bitterheid die tegenwicht biedt aan de fruitige kant. De textuur, de opaciteit en de kleur van het bier komen dicht in de buurt van die van een smoothie. Te drinken met een rietje !

GANSBEEK

TRIPLE – 8.5% Alc

Tripel met een gouden kleur, subtiele citrusvruchtenaroma's en een romige mousse. De afdronk is rond met een lichte bitterheid in de mond. Het hoge alcoholgehalte brengt een extra warmte. Het bier wordt hergist in de fles en wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd.

BLONDE – 6.5% Alc

Speciaal goudkleurig bier met moutige aroma's en bloemige tonen. De aanzet in de mond is vrij droog en wordt geleid door een mooie bitterheid. Het bier wordt hergist in de fles en wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd.

BIERES DE QUARTIER

WIENER – Spiced Saison – 5,2% Alc

Een jager die weet hoe hij moet jagen in het Zoniënwoud is altijd in de stemming voor goede van de trambrietjes... en een goed, licht pittig biertje. De Wiener is gebrouwen met een beetje groene peper, die doet denken aan de kleur van de lokale tuinen, en zorgt voor uw dorst naar Venery in de Bezemhoek!

CIMDIX – White IPA – 5,5% Alc

De Cimdix is een witte IPA die u de lange levensduur van zijn chrysant en de frisheid van zijn naar citroen geurende hop zal brengen!

PARVIS – Belgian Blond Ale – 6,8% Alc

De Parvis wordt gebrouwen met cichoreiwortels.

50NAIRE – European Pale Ale – 5,2% Alc

Het Jubelpark is een Pale Ale gebrouwen met Belgische mout en Europese hop. Leve België, leve Europa, leve het bier!

OBAA

OBAA ONE HOPPY – Seasonal Blonde – 6.9% Alc / 45 IBU / 14 EBC

De ONE is een blond bier met koperen reflecties dat prachtige hoppige aroma's van planten en onderhout ontwikkelt. Het is een dorstlessend, droog en zeer dorstlessend bier. Een mooie lengte in de mond en een subtiele neus. Recept uitgewerkt door OBAA in haar atelier in Schaarbeek.

OBAA TWO AMBER – Amber – 7% Alc / 54 IBU / 51 EBC

TWEE is een amberkleurig bier met granen, toast en nootachtige aroma's. Vijf graansoorten dragen bij tot de harmonie. De gebruikte hop geeft het aroma's van gezaagd hout en herfstgrond. We maakten dit bier om te proeven, in ons atelier in Schaarbeek

OBAA THREE BLACK – Brune Sombre – 8% Alc / 55 IBU / 71 EBC

DRIE is een bruin bier met verfijnde koffiearoma's en lichte chocoladetonen. Een subtiele mengeling van granen en 2 hopsoorten geeft het zijn delicate smaken. Karakter, smaak en rondheid, het is een Belgisch bier dat de tradities respecteert.

LA RESERVE LAB

BELGIAN IPA – 6,5% / 48 IBU / 14 EBC

Frisse, volle smaak met tropische vruchtensmaken van fruitige hop en een knapperige bittere afdronk.

VENUS TRIPLE – Strong Belgian Triple – 8% / 24 IBU / 14 EBC

Een vleugje verse verbena om een typisch sterk Belgisch driedubbel te verzachten en rondheid te geven.

WHITE LILLY – Strong Belgian Triple – 5,5% / 9 IBU / 6 EBC

Het is een delicaat bier, lichtelijk zoet, met unieke kruiden en citrusnoten.

YOU NEED MORE INFO ?

Contact us

 

bottom of page