top of page

Nieuwe bieren in Brussel

Na bijna 2 jaar met veel recepten te hebben geëxperimenteerd totdat we degene hadden gemaakt die we wilden, besloten we dat het tijd was om ons bier naar een breder publiek te brengen en zo werden twee nieuwe ambachtelijke bieren , La Gansbeek Blonde en La Gansbeek Triple, geboren in Brussel.

Tegelijkertijd traditioneel en modern, rond en evenwichtig, presenteert de Gansbeek Blonde een verhoogde bitterheid en fruitige tonen in de mond, waardoor het perfect is voor het lente- en zomerseizoen.

Gansbeek Triple heeft een neus die oscilleert tussen tonen van mout, citrusvruchten en kruiden. Eenmaal in de mond ontdekken we een fruitig en evenwichtig lichaam. De afdronk is droog met een lichte, korte bitterheid in de mond. Het hoge alcoholgehalte zorgt voor extra warmte.

Waarom artisanale?
 

We brouwen onze bieren op ambachtelijke wijze en hebben oog voor de lokale economische ontwikkeling. Dit is de reden waarom we enkel 100% Belgische grondstoffen gebruiken om onze bieren te maken. De hop komt uit Henegouwen en de mout uit Antwerpen. Zonder meer zijn er geen toevoegingen in het brouwproces! Als je het verschil wilt weten tussen ambachtelijk bier en industrieel bier , klik dan hier.

Gansbeek Biere Artisanale Bruxelles
Waar kunt u onze bieren kopen of proeven?

De Gansbeek is nu verkrijgbaar in verschillende bars, restaurants en brasseries in Brussel . We hebben geen winkel, maar ons magazijn is in Brussel. Dus als je ons nieuwe bier wilt kopen en proeven of als je het wilt verkopen in je restaurant of bar, dan kan je rechtstreeks contact met ons opnemen via info@gansbeek.be

bottom of page