GANSBEEK BIEREN

De ambachtelijke bieren van Gansbeek, gebrouwen met 100% Belgische ingrediënten willen jou de ware smaak van bier laten herontdekken.

Bouteilles Gansbeek.png

Gansbeek Blond

Soort: Sterk Belgisch blond bier

 

Kleur: Blond

 

Alcoholpercentage: 6,5%.

 

Dit bier is niet alleen traditioneel en modern, maar ook krachtig en evenwichtig. De aanval in de mond wordt door fruitige hopsmaken gedomineerd, die worden ondersteund door een moutige rondheid. Dit wordt tegen het einde gevolgd door een soepele en frisse bitterheid.

Gansbeek Tripel

Soort: Tripel

 

Kleur: goudkleurig

 

Alcoholpercentage: 8,5%.

 

Een krachtig en mild smakend bier. De delicatesse en de elegantie worden gekenmerkt door fruitige meloenaroma's en een genuanceerde hopgeur. De afdronk is rond met een korte bitterheid in de mond. Het hoge gehalte aan alcohol zorgt voor extra warmte.

Gansbeek Bruin

Soort: Quadrupel

 

Kleur: Zwart met een bruine schuimkraag

 

Alcoholpercentage: 8%.

In de neus: chocolade, drop, banaan, gedroogd fruit en een beetje alcohol.

Smaak: zoet, chocolade, licht moutbitter en volmondig.

 

GANSBEEK BARREL AGED

Triple Gansbeek Triple Bourbon Barrel aged.jpg

Tripel Bourbon Barrel Aged

Voor deze eerste beperkte editie Barrel Agedbieren, is onze Gansbeek Tripel gedurende 6 maanden in Amerikaanse Bourbon vaten gehouden om de aroma's en smaken van deze drank aan ons bier te geven. Deze smaken harmoniëren perfect met die van onze Tripel

Gansbeek Bourbon Barrel Aged Tripel is een degustatiebier gerijpt in de vaten van Kentucky Heaven Hill Bourbon. Rijk en complex, dit nieuwe bier zal de meest verfijnde fijnproevers aanspreken.

Achter zijn versluierende oranje kleur, overgoten met een fijne gebroken witte schuimkraag, verbergt hij aroma's van geroosterde mout, hop en specerijen. In de mond is het een explosie van smaken met tonen van gedroogd fruit, bourbon, vanille, alcohol en hout, samengebracht in een bier met een alcoholpercentage van 9%.

Triple Red wine barrel aged three bottle_WIX.jpg

Triple Red Wine Barrel Aged

 

Tripel Gansbeek Red Wine Barrel Aged is een smaakvol bier gerijpt in rode wijnvaten afkomstig uit de Franse wijnstreek Bordeaux. Hij combineert kracht en raffinement.

Je ruikt aroma's van rode wijn, gekonfijte kersen, specerijen en hout. Er is een lichte zuurgraad aanwezig met een reeks fruitsmaken die een aangenaam mondgevoel geven, dit alles op 9% vol.

© 2019 by Gansbeek

info@gansbeek.be
Avenue de la Réforme 76, 1083 Bruxelles

TVA BE0675.622.420

Site design by Gansbeek Brewing Co.
Pictures in this page are from the author of the page as well as the following authors
- Fountains Abbey by Barnyz, original, Creative Commons 2.0
- A glass of fresh beer with spikelets and barley grain by Marco Verch, original,  Creative Commons 2.0