top of page

GANSBEEK BIEREN

Door het gebruik van lokale mouten en Belgische hop, is het onze ambitie om u kwaliteitsbieren aan te bieden

gansbeek new design 2022.png

Gansbeek Pale Ale

Kleur: Licht Amber

Alcoholpercentage: 4,9%

In de neus intens fruitige tonen met hints van passievrucht, perzik en abrikoos onder een flinke scheut hop.

In de mond leiden licht geroosterde granen de weg, maar de hop wordt niet vergeten, samen met een fruitige toets en een bittere afdronk. Het resultaat is een zeer verfrissend bier en een kennismaking met de geneugten van Pale Ale.

Pale_Ale.png

Gansbeek Blond

Kleur: Blond

 

Alcoholpercentage: 6,5%.

 

Dit bier is niet alleen traditioneel en modern, maar ook krachtig en evenwichtig. De aanval in de mond wordt door fruitige hopsmaken gedomineerd, die worden ondersteund door een moutige rondheid. Dit wordt tegen het einde gevolgd door een soepele en frisse bitterheid.

Gansbeek Blonde New label PNG.png

Gansbeek Tripel

Kleur: goudkleurig

 

Alcoholpercentage: 8,5%.

 

Een krachtig en mild smakend bier. De delicatesse en de elegantie worden gekenmerkt door fruitige meloenaroma's en een genuanceerde hopgeur. De afdronk is rond met een korte bitterheid in de mond. Het hoge gehalte aan alcohol zorgt voor extra warmte.

Triple Gansbeek New label png.png

Gansbeek Bruin

Kleur: Zwart met een bruine schuimkraag

 

Alcoholpercentage: 8%.

In de neus: chocolade, drop, banaan, gedroogd fruit en een beetje alcohol.

Smaak: zoet, chocolade, licht moutbitter en volmondig.

 

Gansbeek Brune New label PNG.png

GANSBEEK BARREL AGED

Tripel Bourbon Barrel Aged

Triple Gansbeek Triple Bourbon Barrel aged.jpg

Voor deze eerste beperkte editie Barrel Agedbieren, is onze Gansbeek Tripel gedurende 6 maanden in Amerikaanse Bourbon vaten gehouden om de aroma's en smaken van deze drank aan ons bier te geven. Deze smaken harmoniëren perfect met die van onze Tripel

Gansbeek Bourbon Barrel Aged Tripel is een degustatiebier gerijpt in de vaten van Kentucky Heaven Hill Bourbon. Rijk en complex, dit nieuwe bier zal de meest verfijnde fijnproevers aanspreken.

Achter zijn versluierende oranje kleur, overgoten met een fijne gebroken witte schuimkraag, verbergt hij aroma's van geroosterde mout, hop en specerijen. In de mond is het een explosie van smaken met tonen van gedroogd fruit, bourbon, vanille, alcohol en hout, samengebracht in een bier met een alcoholpercentage van 9%.

Triple Red Wine Barrel Aged

Triple Red wine barrel aged three bottle_WIX.jpg

 

Tripel Gansbeek Red Wine Barrel Aged is een smaakvol bier gerijpt in rode wijnvaten afkomstig uit de Franse wijnstreek Bordeaux. Hij combineert kracht en raffinement.

Je ruikt aroma's van rode wijn, gekonfijte kersen, specerijen en hout. Er is een lichte zuurgraad aanwezig met een reeks fruitsmaken die een aangenaam mondgevoel geven, dit alles op 9% vol.

© 2019 by Gansbeek

info@gansbeek.be
Avenue de la Réforme 76, 1083 Bruxelles

TVA BE0675.622.420

bottom of page