top of page
design 18_edited.jpg

Beschrijving

6 Brouwerijen - 15 verschillende bieren - 24 flessen
Dit is DE Collaborative Beer Box om te ontdekken wat er nog niet bekend is in de Brussels Craft Beer Scene.


U vindt de volgende brouwerijen en bieren in dit prachtige 24-pack.


*Het aandeel van elk bier in de doos kan variëren naargelang de voorraad van elke brouwerij.

BEERSTORMING


BREW#28 - GMGK - Belgian Ale - 6% Alc/ 20 IBU/ 10 EBC

Een blondine gebrouwen met citroenschillen en combaublaadjes om het een goede frisheid en een citroenachtig tintje te geven. Het is ook gebrouwen met witte thee om het zacht te maken en het een lichte fruitige kant te geven. Een koel biertje, met de kleuren van de zomer die uw dorst op elk moment zullen lessen.

BREW#105 - NORDIC HOPSTER - Juicy Session IPA - 5% Alc/ 25 IBU/ 10 EBC

Deze IPA Sessie gebrouwen met twee Amerikaanse hopsoorten ontwikkelt een licht verfrissende bitterheid en een hoppige kant met hints van citrus en grapefruit. Een biertje dat je gehemelte zal doen ontwaken.

BREW#174 - BB PRUNES - Plum Porter - 6,7% Alc / 25 IBU / 62 EBC

Deze portier zal u verrassen met zijn licht gebrande noten van koffie en chocolade. Zijn hoppende en bittere, bijzonder zwakke smaak zal plaats maken voor een rondheid en complexiteit die door pruimen wordt meegebracht. Dit bier zal uw smaakpapillen betoveren.

BREW#286 - WESH'GROSEILLE - Fruitig bier - 7% Alc / 35 IBU / 25 EBC

Dit bier is gebaseerd op zijn zeer fruitige kant die afkomstig is van de grote hoeveelheid kruisbessen die tijdens de gisting worden doordrenkt. Dit geeft het een heldere rode kleur, een zeer fruitige neus en zeer weinig restsuiker. De zure en droge kant nodigt u uit voor een tweede slokje.


BREWKSEL

SANSHO - New Wave Blond - 6% / 25 IBU / 8 EBC

Knapperig blond gebrouwen met groene Sechuanpeper en Timutpeper wat het een citrussmaak en een licht pikante kant geeft. Het gevoel in de mond is zoet en gaat gepaard met een zeer lichte bitterheid.

SPLASH – Milkshake IPA – 6% / 40 IBU

Splash is een fruitig en romig bier dat gebrouwen wordt met een grote hoeveelheid mango en perzik en hop. Het heeft een duidelijke bitterheid die tegenwicht biedt aan de fruitige kant. De textuur, de opaciteit en de kleur van het bier komen dicht in de buurt van die van een smoothie. Te drinken met een rietje !


GANSBEEK

TRIPEL - 8,5% Alc

Driedubbel met een gouden kleur, subtiele citrusvruchtenaroma's en een romige mousse. De afwerking is rond met een lichte bitterheid in de mond. Het hoge alcoholgehalte brengt extra warmte. Het bier wordt hergist in de fles en wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd.

BLOND - 6,5% Alc

Speciaal goudkleurig bier met moutige aroma's en bloemige tonen. De aanval in de mond is vrij droog en wordt geleid door een mooie bitterheid. Het bier wordt hergist in de fles en wordt niet gefilterd of gepasteuriseerd.

 

LA PETITE RÉSERVE

BELGIAN IPA – 6,5% / 48 IBU / 14 EBC

Frisse, volle smaak met tropische vruchtensmaken van fruitige hop en een knapperige bittere afdronk.

VENUS TRIPLE – Strong Belgian Triple – 8% / 24 IBU / 14 EBC

Een vleugje verse verbena om een typisch sterk Belgisch driedubbel te verzachten en rondheid te geven.


ILLEGAAL

KHOP-KILLER - Nieuw België IPA - 5,8% Alc / 35 IBU / 21 EBC

De nieuwste creatie van de iLleGaaL brouwerij, het is een echt Hazy bier, een explosie van hop, een frisse en bittere smaak, perfect voor de komst van de lente.
 
ECHT - België Blond Ale - 6,2% Alc / 28 IBU/ 20 EBC


Een pils, licht gehopt, teder geparfumeerd, perfect voor de zomer.


OBAA

OBAA ONE HOPPY - Seizoensgebonden Blond - 6,9% Alc.

De ONE is een lagerbier met koperen accenten dat prachtige hoppige aroma's van planten en onderhout ontwikkelt. Het is een dorstlessend, droog en zeer dorstlessend bier. Een mooie lengte in de mond en een subtiele neus. Recept uitgewerkt door OBAA in haar atelier in Schaarbeek.


OBAA TWEE AMBER - Amber - 7% Alc


TWEE is een amberkleurig bier met granen, toast en nootachtige aroma's. Vijf korrelvormen dragen bij aan de harmonie ervan. De gebruikte hop geeft het een combinatie van gezaagd hout en herfstaarde. Het is een bier om te proeven en wordt door OBAA geproduceerd in haar atelier in Schaarbeek.

OBAA DRIE ZWART - Brune Sombre - 8% Alc / 55 IBU / 71 EBC

 

DRIE is een bruin bier met verfijnde koffiearoma's en lichte chocoladetonen. Een subtiele mengeling van granen en 2 hopsoorten geeft het zijn delicate smaken. Karakter, smaak en rondheid, het is een Belgisch bier dat de tradities respecteert.


DANK JE WEL!


U ONDERSTEUNT 6 BROUWERIJEN
VERTEL JE VRIENDEN DAT ZE DE KETEN MOETEN VOORTZETTEN

 

bottom of page